Anýzové kostičky

Trochu orientálně chutnající vepřové maso s celerem a cuketou.


5.09x
90 min

Ingredience

0.5 ksceler
1 kscuketa
1 lžičkaanýz
100 gžampiony
1 ksčervená paprika
1 špetkachilli koření
400 gvepřová kýta

podle potřeby

olej
sůl
vývar
1 špetkamletý zázvor
mletá sladká paprika

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájíme na kostky, osolíme. Zeleninu očistíme. Žampiony nakrájíme na plátky, papriku na nudličky, cuketu na kostky a celer nastrouháme nahrubo. Na pánvi rychle osmahneme kostičky masa. Pak zasypeme anýzem, červenou paprikou a přidáme pokrájené žampiony, celer, papriku a cuketu. Za stálého míchání dusíme ve vlastní šťávě. Podle potřeby můžeme přidat trošku vývaru. Až sou anýzové kostičky skoro měkké, přidáme trochu zázvoru a špetku chilli koření. Anýzové kostičky podáváme k bramborům.
user-icon

autor konko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Anýzové kostičky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena