Altajské karbanátky

Toto je starý turkotatarský recept, kde můžete místo hovězího použít i skopové nebo vepřové maso.


2.91245x
35 min

Postup přípravy

Obojí maso umeleme, mělo by být v poměru 7:3, přidáme umletý česnek a mouku a promícháme. Tvarujeme z hmoty malé šišky, které napichujeme na špejle, které při opékání otáčíme. Podáváme se zeleninou a nakládanými cibulkami.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Altajské karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena