Alobalové překvapení

Jednoduché pečení masa se zeleninou v alobalu.


4.621x
45 min
1×

Postup přípravy

Vepřové kotlety zbavíme tučnějších okrajů, naklepeme je a mírně osolíme z obou stran. Takto připravené plátky přeložíme na alobal, položíme na ně plátek šunky, sýra, na kolečka nakrájené rajče a doprostřed slabý plátek másla Celé zabalíme do alobalu, okraje pevně přitiskneme, aby nám při pečení šťáva nevytekla, dáme na plech a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C péct. Maso je hotové asi po 30 minutách pečení, opatrně tedy plech vyndáme, alobal zvrchu rozřízneme (pozor ať se nespálíte) a plátek přendáme na talíř. Polijeme vypečenou šťávou, která se z masa vypekla a zůstala v alobalové kapse.
user-icon

autor ejmik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Alobalové překvapení

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena