tenderizer

Tenderizer je kuchyňské náčiní určené pro zpracování masa před tepelnou přípravou. Jedná se o řadu výsuvných ostrých nožů, které pronikají skrze maso, kde protínají vazivovou tkáň, která činí maso tuhým. Takto se zjemní struktura masa. Navíc jsou v mase vytvořeny "tepelné kanálky", které pomáhají rovnoměrnému pronikání tepla do masa v průběhu přípravy.

Varianty slova: tenderizer, tenderizeru, tenderizerem, tenderizery, tenderizerů, tenderizerům, tenderizerech

Tip: Hledat recepty obsahující pojem tenderizer

Recepty obsahující pojem tenderizer

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena