Guisado

Guisado je portugalský pokrm, který se připravuje z drůbežího masa nebo zvěřiny. Maso se dusí na směsi cibule a rajčat a ochucuje se portským vínem, česnekem a bylinkami. Obvykle se podává s přílohou syrových vajec ušlehaných do omáčky. Guisado je však také španělský pokrm, který se připravuje jako ragú z husy, králíka, bažanta nebo zajíce na slanině, víně a bylinkách. Pokrm se zahušťuje krví zvířete.

Varianty slova: guisado

Zatím nebyly nalezeny žádné související recepty. Vy to ale můžete napravit 
přidáním svého receptu
.
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena