garbure

Je velmi vydatná, hustá polévka z masa a zeleniny. Hustotou by mohla být spíše než za polévku považována za dušené maso nebo mísu dušeného masa a zeleniny se šťávou. Obvykle se podává s toasty nebo topinkami. Obecně obsahuje kapustu, bílé fazole, brambory, boby, česnek a kousky vepřového masa, slaniny a zavařené husí stehno. Maso z husího stehna se před podáváním vyjme a pojídá se zvlášť s okurkami.

Varianty slova: garbure

Zatím nebyly nalezeny žádné související recepty. Vy to ale můžete napravit 
přidáním svého receptu
.
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena