fermetace

fermetace

Jedná se o proces umožňující úpravu chutí a dosažení vyšší kvality potravin pomocí chemických procesů ve vhodném prostředí a za kontrolované přítomnosti mikroorganismů (kvasinek, plísní) Proces, který využívá kvasinek ke kynutí těsta pro pečení chleba, buchet koláčů, nebo přeměnu cukrů na alkohol.

Varianty slova: fermentace, fermentacemi, fermentaci, fermentacích, fermentacím, fermentovat, fermentoval, fermentovala, fermentovali, fermentovalo, fermentovaly, fermentován, fermentována, fermentováni, fermentováno, fermentovánu, fermentovány, fermentovati, fermentuj, fermentuje, fermentujeme, fermentujete, fermentuješ, fermentuji, fermentujíc, fermentujíce, fermentujme, fermentujte

Zatím nebyly nalezeny žádné související recepty. Vy to ale můžete napravit 
přidáním svého receptu
.
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena