Dnes si připravíme rajskou omáčku s plátky hovězího, kterou díky podrobnému FOTORECEPTU zvládne i kuchař začátečník.
Co kuchař, to jiný recept. Jak připravit tu nej rajskou omáčku? Někdo ji vaří z čerstvých rajčat, někdo z rajského protlaku. Sladší i kyselejší, dokořeněná skořicí či dochucená perníkem. Každý má rád tu svou, u každé rajské však platí, že patří k české klasice. Dnes si připravíme tu nejjednodušší variantu, kterou zvládne u kuchař začátečník.
Masový vývar nevyléváme, budeme ho potřebovat na zředění omáčky.
Budete je milovat! TOP 8 receptů na české omáčky
Co vás jako první napadne, když se řekne typicky české jídlo? Přece omáčka! Tradiční českou kuchyni si bez omáček nedokážeme představit - koprová, svíčková, rajská, ale hlavně kvalitně připravený guláš! Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty našich čtenářů.
autor Michy
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.