Dnes si připravíme rajskou omáčku s plátky hovězího, kterou díky podrobnému FOTORECEPTU zvládne i kuchař začátečník.
Co kuchař, to jiný recept. Jak připravit tu nej rajskou omáčku? Někdo ji vaří z čerstvých rajčat, někdo z rajského protlaku. Sladší i kyselejší, dokořeněná skořicí či dochucená perníkem. Každý má rád tu svou, u každé rajské však platí, že patří k české klasice. Dnes si připravíme tu nejjednodušší variantu, kterou zvládne u kuchař začátečník.
Masový vývar nevyléváme, budeme ho potřebovat na zředění omáčky.
Budete je milovat! TOP 8 receptů na české omáčky
Co vás jako první napadne, když se řekne typicky české jídlo? Přece omáčka! Tradiční českou kuchyni si bez omáček nedokážeme představit - koprová, svíčková, rajská, ale hlavně kvalitně připravený guláš! Pojďme se podívat na ty nejlepší recepty našich čtenářů.
autor Michy
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena