
Houby a kuřecí maso jsou vhodnou a velmi chutnou kombinací pro přípravu nejen všedního menu. Recept vás naučíme krok za krokem.




Stehna opečeme z jedné strany. Po 5 minutách maso otočíme, posypeme kmínem, přikryjeme poklicí a necháme je dalších 15 - 20 minut opékat. Podle potřeby podlijeme vodou nebo vývarem.

Opět přikryjeme poklicí.



Dušené kuřecí drůbky na houbách
(doba přípravy 60 min)

Králík a kuře v houbové omáčce
(doba přípravy 60 min)

(doba přípravy 30 min)

Babiččina houbová kulajda
(doba přípravy 35 min )
Smetanová houbová polévka s vejcem
(doba přípravy 45 min )
Houbová omáčka s muškátovým oříškem
(doba přípravy 30 min )
Klasická houbová smaženice
(doba přípravy 30 min )
Autor:admin_vareni



Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena