Vaření.czReceptyKrálík a kuře v houbové omáčce

Králík a kuře v houbové omáčce

Kombinace masa králičího a kuřecího v omáčce s houbami je výborná. Chutná s houskovým knedlíkem.


4.415x
60 min
1×

Postup přípravy

Na másle osmahneme nasekanou cibuli, přidáme vykostěné a na kousky nakrájené maso z králíka a opečeme. Pak přidáme kuřecí stehna, posypeme kořením, přidáme nakrájený česnek a přikryjeme poklicí. Necháme opékat, podle potřeby podlijeme vodou. Je-li maso měkké, přidáme houby (mražené nebo nakládané ve slaném nálevu), osolíme a necháme krátce podusit. Opět podle potřeby podléváme. V hrnku rozmícháme hladkou mouku s vodou a přilijeme ji k masu. Lze přilít i trochu mléka. Krátce provaříme. Houbovou omáčku s králičím a kuřecím masem podáváme s houskovým knedlíkem.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Králík a kuře v houbové omáčce

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena