Jak správně špikovat maso?

Jak správně špikovat maso?

Šéfkuchař Václav Frič vás naučí, jak správně a jednoduše špikovat maso. Nezáleží na tom, jestli to je hovězí, králičí nebo jiné maso. Budete potřebovat ostrý nůž, kousek špeku nakrájeného na dlouhé nudličky a samozřejmě aspoň trochu šikovné prsty.

11941×

 

 

Zdroj: Aktuálně.tv

Úvodní foto: Shutterstock.com

Další videorecepty, které vám pomohou při přípravě pokrmů, najdete zde 

Pečeme vepřové maso: Nejlepší recepty našich babiček

Inspirujte se recepty z vepřového masa, které jsou sice časově náročnější, ale za ten výsledek stojí. Kdy jindy než o víkendu se vrhnout na vepřovou pečeni nebo pomalu pečené koleno.

Pečeme

6 nejlepších receptů na sýr, maso i zeleninu v těstíčku

U těstíčka je nejdůležitější zachovat jeho správnou konzistenci, jen tak bude výsledkem rovnoměrně obalená, křehká a šťavnatá zvolená surovina. Těstíčko užijeme na ryby, kuřecí či vepřové maso, sýry, ale i nejrůznější druhy zeleniny. Chuť těstíčka lze zaměnit přidáním oblíbeného koření, bylinek, sýru, piva či vína. Vyzkoušejte námi vybrané a prověřené recepty.

6

Podobné články
Recepty ke článku
Žena.cz
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena