Perníčkové tipy

Upečené perníčky potíráme ještě dokud jsou horké rozkvedlaným vajíčkem. Získají tak lesk. Po upečení necháme perníčky chladnout na rovném místě, aby se nezkroutily. Než budete šlehat polevu na zdobení perníčků, bílek zkuste přecedit přes silonovou punčochu. V bílku nezůstanou žmolky a nebudou ucpávat ustřižený růžek pytlíčku při zdobení polevou. Při válení perníkového těsta doporučuji , válet těsto přes rozstřižený mikrotenový sáček . Těsto se nelepí na váleček a je krásně hladké.

28.11.2006 -

admin_vareni
Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena