Nevím jak vy, ale já nesnáším připálené maso z grilu. Občas smrdí, není moc dobré a navíc zůstavá v zubech. Co s tím? Řešením jsou grilovací tácky. Maso grilované na táccích není připálené - tedy bez karcinogenních látek, je křehčí a hlavně úžasně šťavnaté. Příprava sice trvá o pár minut déle, ale šťáva z masa nevytéká na uhlí, takže žádný kouř z kapajícího masa. Navíc všechna vypečená šťáva zůstavá na tácku.
12.08.2006 -
VilienkaCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.