Pokud připravujeme rychlé omáčky v kombinaci s masem na minutky (kuřecí, krůtí, vepřové a jiné), je vždy lepší maso před přípravou omáčky vyjmout. Když se maso tepelně upravuje ještě s omáčkou, velmi často se stává, že ztuhne. Pak jej musíme v omáčce dlouho dusit, než změkne a omáčka se zase vyvaří. Nejjednodušší je maso osmahnout, vyjmout z pánve, na ní připravit omáčku a ve finále se maso do omáčky vloží jen prohřát. Maso zůstane měkké, šťavnaté a budeme mít vše rychle hotovo.
31.10.2006 -
VilienkaCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.