Vaření.czReceptyŽralok na kari omáčce s rýží

Žralok na kari omáčce s rýží

Vynikající oběd pro milovníky ryb.


4.419x
45 min
4×

Ingredience

sůl
1-2 kscibule
1 kelímeksmetana
kari koření
2 kostkyzeleninový bujon
2 balíčkysteaky ze žraloka

podle potřeby

olej
voda
světlá hotová jíška

Postup přípravy

Kousky žraloka dáme na pekáč, osolíme a posypeme kari kořením. Přidáme vodu a pečeme doměkka asi 20 minut. Mezitím si oloupeme a nakrájíme cibuli. Po upečení slijeme výpek a žraloka dáme do teplé trouby. Cibulku zpěníme na oleji a přilijeme výpek. Přidáme vodu, abychom měli dost omáčky, dochutíme ještě kari kořením, popřípadě dosolíme a vhodíme asi 2 zeleninové bujony. Přilijeme smetanu a zahustíme hotovou světlou jíškou. Teplého žraloka dáme na talíř, přelijeme omáčkou a podáváme s rýží. Žraloka na kari omáčce s rýží ihned podáváme.
user-icon

autor martík

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Žralok na kari omáčce s rýží

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena