Žralok na kari omáčce s rýží

Vynikající oběd pro milovníky ryb.


4.419x
45 min
4×

Postup přípravy

Kousky žraloka dáme na pekáč, osolíme a posypeme kari kořením. Přidáme vodu a pečeme doměkka asi 20 minut.

Mezitím si oloupeme a nakrájíme cibuli. Po upečení slijeme výpek a žraloka dáme do teplé trouby. Cibulku zpěníme na oleji a přilijeme výpek. Přidáme vodu, abychom měli dost omáčky, dochutíme ještě kari kořením, popřípadě dosolíme a vhodíme asi 2 zeleninové bujony. Přilijeme smetanu a zahustíme hotovou světlou jíškou.

Teplého žraloka dáme na talíř, přelijeme omáčkou a podáváme s rýží. Žraloka na kari omáčce s rýží ihned podáváme.
user-icon

autor martík


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Žralok na kari omáčce s rýží

Zpět na recept