Zlaté kuře s parmezánem a česnekovou majonézou

Výborné kuřátko k vínu vhodné i pro návštěvu.


4.739x
35 min
1×

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme.

V misce smícháme nastrouhaný toastový chléb (čerstvý), parmezán, nadrobno nasekanou petrželku, sůl a mletý pepř.

Kousky kuřete obalíme v rozkvedlaných vejcích a v ochucené strouhance. Rozložíme je v jedné vrstvě na plech. Obalené kousky masa pokapeme rozpuštěným máslem a dáme na 20 minut péct do trouby předehřáté na 180 °C.

V misce dobře promícháme majonézu se sýrem, přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř. Ještě jednou promícháme a nakonec majonézu ozdobíme lístky bazalky.

Zlaté kuře s parmezánem přeléváme na talíři česnekovou omáčkou, nebo kousky masa do dipu namáčíme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zlaté kuře s parmezánem a česnekovou majonézou

Zpět na recept