Vaření.czReceptyZlaté kuře s parmezánem a česnekovou majonézou

Zlaté kuře s parmezánem a česnekovou majonézou

Výborné kuřátko k vínu vhodné i pro návštěvu.


4.739x
35 min
1×

Ingredience

4 kskuřecí prsa

omáčka

2 stroužkyčesnek
sůl
strouhanka
100 gmajonéza
čerstvá bazalka
mletý černý pepř
100 gkrémový sýr

těstíčko

sůl
2 ksvejce
2 lžícečerstvá petrželka
mletý černý pepř
40 gnastrouhaný parmezán
4 plátkyčerstvý toastový chléb

podle potřeby

rozpuštěné máslo

Postup přípravy

Maso nakrájíme na menší kousky. Česnek oloupeme a prolisujeme. V misce smícháme nastrouhaný toastový chléb (čerstvý), parmezán, nadrobno nasekanou petrželku, sůl a mletý pepř. Kousky kuřete obalíme v rozkvedlaných vejcích a v ochucené strouhance. Rozložíme je v jedné vrstvě na plech. Obalené kousky masa pokapeme rozpuštěným máslem a dáme na 20 minut péct do trouby předehřáté na 180 °C. V misce dobře promícháme majonézu se sýrem, přidáme prolisovaný česnek, sůl a pepř. Ještě jednou promícháme a nakonec majonézu ozdobíme lístky bazalky. Zlaté kuře s parmezánem přeléváme na talíři česnekovou omáčkou, nebo kousky masa do dipu namáčíme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zlaté kuře s parmezánem a česnekovou majonézou

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Italská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena