Živáňská pečeně

Živáňská je obřad a každý, kdo ji dělá má svoje kořenící tajemství. Někdy se do marinády lije červené víno.


3.0634x
60 min

Postup přípravy

Maso nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme, okořeníme, vložíme do mísy, zalijeme olejem, promícháme a necháme v klidu odležet několik hodin. Potom maso střídavě s plátky jater, slaniny a cibule a papriky napichujeme na velkou jehlu. V přírodě rožníme nad sálajícími uhlíky. Během rožnění potíráme zbylým olejem. Podáváme s chlebem, bramborami nebo sterilovanou zeleninou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Živáňská pečeně

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena