Žirovnický flamendr

Pikantní směs k křenem. Nejlepší je s čerstvým chlebem.


3.0129x
30 min

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, naklepeme, nakrájíme na jemnější nudličky, osolíme, zakapeme olejem a necháme chvíli odležet. Cibuli očistíme a nakrájíme nadrobno. Křen nastrouháme. Na pánvi rozehřejeme sádlo a orestujeme na něm a maso. Jakmile maso a cibule povolí, přidáme worcesterskou omáčku a odstavíme. Okořeníme vegetou nebo feferonkami. Flamendra servírujeme s čerstvým chlebem, sypaného strouhaným křenem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Žirovnický flamendr

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena