Vaření.czReceptyZimní polévka z růžičkové kapusty

Zimní polévka z růžičkové kapusty

Rychlá polévka, která nám v zimě doplní vitamíny.


4.914x
25 min
2×

Postup přípravy

Uzené žebro uvaříme ve vodě. Po uvaření maso obereme a nakrájíme na malé kostičky. Do vývaru z masa dáme vařit nakrájenou růžičkovou kapustu a na plátky nakrájený česnek. Přivedeme k varu a přilijeme vodu s rozkvedlanou moukou. Až se mouka provaří a kapusta změkne, dáme do polévky nakrájené uzené maso a podle chuti opepříme a dosolíme. Vaříme ještě asi 5 minut. Zimní polévku z růžičkové kapusty můžeme ihned podávat.
user-icon

autor drakula


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zimní polévka z růžičkové kapusty

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena