Vodu přivedeme k varu, přidáme tymián, hřebíček a skořici. Vaříme 10 minut. Potom čaj přecedíme, osladíme medem podle chuti a přidáme plátek citronu nebo pomeranče. Zimní kořeněný čaj podáváme horký.
Podzimní čaje pro zahřátí a silnější imunitu: Sáhněte po zázvoru, černé jeřabině i borůvkách
Konec babího léta na sebe nenechá dlouho čekat. Čekají nás dny chladnější a naše tělo uvítá, když si pravidelně dopřejeme hřejivý čaj. Co takhle místo pytlíku z krabičky sáhnout po čerstvých či sušených bylinkách, zázvoru a ovoci? Jde to i zdravěji a my jsme si pro vás připravili tipy na čaje z domácích surovin ve vybraných receptech.

Autor:bartosova69

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena