Židovské maso

Recept na hovězí špikované česnekovou pastou.


5.07x
60 min

Ingredience

6 stroužkůčesnek
4 lžíceolej
sůl
2 kscibule
1 lžičkamletý pepř
1 lžičkamletý zázvor
1 lžícemletá sladká paprika
600 ghovězí kýta

Postup přípravy

Z koření, česneku a 2 lžic oleje připravíme pastu.

Do očištěného hovězího masa vpichujeme špičatý nůž a vpravujeme pastu. Zbylou pastou potřeme povrch masa.

Na zbytku oleje osmahneme nakrájenou cibuli. Vložíme maso a důkladně opečeme ze všech stran. Zalijeme a dusíme doměkka. Podle potřeby podléváme. Židovské maso nakrájíme a můžeme podávat.

Židovské maso podáváme s rýží nebo brambory.
user-icon

autor viluš


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Židovské maso

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Židovská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena