Zelný salát z těstovin s jemnou omáčkou

Lehký italský salát s jemnou omáčkou.


5.02x
30 min

Postup přípravy

Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu. Pak je slijeme, přelijeme studenou vodou a necháme okapat.

Špenát a cukety omyjeme. Listy špenátu rozebereme a odkrojíme tvrdší stonky.
Cukety očistíme a nakrájíme na tenké plátky. Bazalku omyjeme a lístky otrháme od stonků. Česnek oloupeme a nahrubo nasekáme.

Listy bazalky spolu s česnekem, olivami, vývarem a citronovou šťávou rozmixujeme na omáčku a podle chuti osolíme a opepříme. Všechny přísady opatrně smícháme, vmícháme omáčku a posypeme strouhaným parmazánem.

Zelný salát z těstovin s jemnou omáčkou ihned podáváme.
user-icon

autor Neobee


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelný salát z těstovin s jemnou omáčkou

Zpět na recept