Zelný salát s česnekem a zeleninou

Nechť je nám lék potravou a potrava lékem. Zelí je výborná zelenina, která má vysoký obsah vitamínu C. Lehký salát, který můžeme dávat jako přílohu k hlavnímu jídlu, nebo samostatně.


4.411x
150 min

Postup přípravy

Rajská jablíčka si nakrájíme nadrobno. Cibuli a česnek si očistíme a nasekáme najemno. Petrželovou nať si nasekáme rovněž najemno.

Bílé hlávkové zelí jemně nastrouháme, osolíme nejlépe mořskou solí. Dobře promícháme a necháme 2 hodiny odležet.

Po dvou hodinách přidáme připravené, nakrájené ingredience, zjemníme majonézou a dochutíme vegetou. Znovu dobře promícháme a necháme odležet.

Můžeme podávat s černým chlebem a sýrem.
user-icon

autor Jovi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelný salát s česnekem a zeleninou

Zpět na recept