Také milujete bramboráky a k nim kyselé zelí? Zkuste si těsto na bramboráky už před smažením doplnit o zelí a připravte si zelňáky!
3 stroužky | česnek |
2 lžičky | sůl |
3 ks | vejce |
1 dl | mléko |
2-3 špetky | majoránka |
2 ks | cibule |
4-5 lžic | hrubá mouka |
olej na smažení | |
4 plátky | uzené maso |
1-2 lžičky | drcený kmín |
20 dkg | kyselé zelí |
0.5 lžičky | mletý černý pepř |
5 ks | brambory (velké) |
autor Stáňa
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.