Zelí s anglickou a cibulí

Příloha k bramborovému knedlíku a dušenému zelí.


3.410x
25 min

Postup přípravy

Anglickou slaninu nakrájíme na tenké nudličky. Cibuli oloupeme, rozpůlíme a nakrájíme na tenké proužky. Na teflonové pánvi opečeme slaninu a poté jí vyndáme. Do stejné pánve nalijeme olej, na který přidáme nakrájenou a rozdělenou cibuli na proužky. Za stálého míchání smažíme. Jakmile cibule začne trochu zlátnout, tak jí poprášíme cukrem a dosmažíme do zlatova.

Na talíř dáme bramborové knedlíky, dušené kysané zelí, posypeme opečenou slaninou a cibulí.
user-icon

autor JanaB


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelí s anglickou a cibulí

Zpět na recept