Zelí dušené s rýží

Nezvyklá verze chutného receptu.


5.010x
60 min
1×

Ingredience

2 lžíceolej
sůl
2 kscibule
1 šálekrýže
2 ksfeferonka
0.5 lžičkyzázvor
1 kszelí
0.5 lžičkycukr moučka
0.5 lžičkymleté nové koření
0.5 lžičkymletá pálivá paprika

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli a feferonky nakrájíme nadrobno. Cibuli a feferonky s rýží osmažíme na rozehřátém oleji. Pak vše podlijeme horkou vodou a přidáme všechno koření. Rýži dusíme do poloměkka. Pak přidáme zelí nakrájené na menší kousky. Vše zamícháme, osladíme a zelí s rýží dusíme doměkka. Zelí dušené s rýží podáváme jako samostatný pokrm nebo jako přílohu k dušeným nebo pečeným masům.
user-icon

autor Ludvo


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelí dušené s rýží

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena