Zeleninový závin s rybou

Slaný závin plný dobré zeleniny a rybího masa. Jednoduchý recept.


3.45x
30 min

Postup přípravy

Listové těsto rozdělíme na dvě poloviny a ty rozválíme na plát jako na závin. Troubu dáme rozehřát na 180 °C.

Rybu nakrájíme na proužky a okořeníme solí, pepřem a majoránkou. Zeleninu prohřejeme na pánvi.

Těsto plníme rybím masem a zeleninovou směsí. Poté plát smotáme do závinu. Zeleninový závin s rybou potřeme rozšlehaným vejcem a posypeme kmínem.
Zeleninový závin s rybou pečeme v předehřáté troubě 30 - 40 minut.


Upečený zeleninový závin s rybou rozkrájíme na kousky a podáváme. Těsto můžeme plnit libovolným druhem zeleniny


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninový závin s rybou

Zpět na recept