Zeleninový salát s tatarskou omáčkou

Recept je jednoduchý a oblíbený nejen u nás.


3.37x
60 min

Postup přípravy

Do vřící vody vsypeme těstoviny a uvaříme doměkka podle návodu na obalu. Zároveň uvaříme i vejce natvrdo, alespoň 2 kousky. Těstoviny po uvaření necháme vychladnout, stejně tak oloupaná vajíčka.

Zeleninu očistíme a nakrájíme na středně velké kousky. Klobásku se šunkou nakrájíme také.

Těstoviny vsypeme do větší mísy, přidáme nakrájená vejce, veškerou nakrájenou zeleninu, uzeninu, přidáme i scezenou kukuřici s hráškem. Osolíme, okořeníme a zamícháme. Do zeleninového salátu nakonec přidáme tatarskou omáčku a dobře spojíme.

Salát dochutíme a přikryjeme alobalem. Zeleninový salát s tatarskou omáčkou dáme před podáváním alespoň na hodinu do ledničky.
user-icon

autor katarina


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninový salát s tatarskou omáčkou

Zpět na recept