Zeleninový salát s kuřecím masem a zákyskou

Osvěžující zeleninový salát s kuřecím masem netradiční chuti, podávaný s osmahnutým toustem. Recept na 4 porce.


4.7117x
20 min
21×

Postup přípravy

V prvé řadě si na pánvi s minimem tuku opečeme 2 větší kuřecí prsa, které předtím osolíme a lehce opepříme. Mezitím, co se nám bude připravovat maso, můžeme se pustit do zeleniny.

Ledový salát, zelenou papriku, rajče a salátovou okurku nakrájíme a smícháme dohromady.

V misce si připravíme dresing - do zakysané smetany nasypeme lžičku soli, lžičku pepře a lžičku moučkového cukru (můžeme přidat i lžičku olivového oleje - dle chuti). Důkladně promícháme.

Dresing přidáme k nakrájené zelenině a promícháme tak, aby byl celý salát krásně pokrytý. Takto připravenou zeleninu s dresingem naservírujeme na talíř.

Jakmile je hotové maso, vyndáme z pánve a nakrájíme na kostičky. Přidáme na salát, osmahneme tousty (bez tuku) a můžeme podávat.
user-icon

autor neogenx


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninový salát s kuřecím masem a zákyskou

Zpět na recept