Zeleninové toasty s pestem

Na recept budeme potřebovat sendvičovač.


3.76x
15 min

Postup přípravy

Celozrnné housky rozřízneme podélně na půlky a obě vždy potřeme asi lžičkou rajčatového pesta.

Papriku očistíme, zbavíme semínek a nakrájíme na proužky. Rajčátka rozkrájíme na čtvrtky, zbavíme měkkého středu a zbytek nakrájíme také na proužky. Goudu použijeme plátkovou, hermelín nakrájíme.

Na každou housku poklademe na střídačku zeleninu, hermelín a přiklopíme asi 2 plátky goudy.

Housky vložíme do sendvičovače, pečlivě přiklopíme a necháme dozlatova zapékat.

Zeleninové toasty vyjmeme, necháme trochu vychladnout a podáváme. Jsou dobré na snídani, svačinu i večeři.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninové toasty s pestem

Zpět na recept