Zeleninové křupání

Tenhle recept je skvělou náhražkou za bramborové lupínky.


4.19x
60 min

Ingredience

1 lžíceolej
1 ksceler
4 ksřepa

podle chuti

sůl
koření
mletý černý pepř

Postup přípravy

Celer a červenou řepu oloupeme a nakrájíme na co nejtenčí kolečka.
Přidáme k nim lžíci oleje, trochu osolíme, opeppříme a jinak okořeníme podle vlastní chuti.

Plech vyložíme pečícím papírem a na něj rozprostřeme zeleninu. Celer pečeme zvlášť a řepu také. Zeleninu pečeme do křupava.

Zeleninové křupání podáváme jako zdravější variantu slaného mlsání.
user-icon

autor Moravanda


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninové křupání

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.