Zeleninová směs do polévek

Je vždy připravena k použití, vydrží než začne být čerstvá zelenina.


4.77x
60 min

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Kapustu nakrájíme na proužky, ostatní zeleninu nastrouháme na větším struhadle.

Na rozehřátém másle podusíme 10 minut všechnu zeleninu a osolíme ji. Necháme ji vychladnout. Když zelenina vychladne, plníme ji do menších skleniček a sterilujeme 10 minut při 85 °C.

Zeleninovou směs dáváme do polévek podle potřeby. V zimě přidáváme do polévek, ale musíme méně solit.
user-icon

autor buchticka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninová směs do polévek

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Česká