Zeleninová pomazánka s lučinou

Jednoduchá pomazánka na chlebíčky se zeleninou, vejci a lučinou.


4.38x
10 min
2×

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Zeleninu necháme okapat od nálevu.

Máslo utřeme s lučinou do pěny. Přidáme vejce, najemno nakrájenou mrkev, okapaný hrášek, na kousky nakrájenou papriku. Zeleninu volíme podle chuti, můžeme dát i ředkvičky, pórek. Zamícháme, podle chuti osolíme a opepříme.

Zeleninovou pomazánku s lučinou mažeme na oblíbené pečivo, lze ji použít i k přípravě chlebíčků.
user-icon

autor Evicka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninová pomazánka s lučinou

Zpět na recept