Zeleninová paella

Rýže dušená ve vývaru okořeněná šafránem bude mít krásnou žlutou barvu. Najdeme zde také rajčata, cukety, feferonky a papriky.


3.0999x
45 min

Postup přípravy

Oloupaná rajčata nakrájíme na kousíčky, cukety, papriky i feferonky nakrájíme na kostičky, hrášek povaříme a propláchneme. Maso nakrájíme na kostky a opečeme ho na oleji, potom ho vyndáme a do výpeku dáme rýži a necháme ji zesklovatět, přidáme nakrájenou cibuli a česnek, zalijeme vývarem. Přidáme maso a papriky a dusíme asi 20 minut za občasného míchání. Feferonky a cukety opečeme na oleji s hráškem a šafránem a rajčaty a vmícháme do rýže, ochutíme solí a pepřem.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninová paella

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Španělská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.