Vaření.czReceptyZeleninová paella s tymiánem

Zeleninová paella s tymiánem

Počeštělá španělská pochoutka.


4.522x
45 min
4×

Ingredience

4 stroužkyčesnek
1 kscibule
1 kspórek
1 hrnekrýže
2 hrnkyvývar z masoxu
olivový olej
1 ksčervená paprika
1 plechovkaloupaná rajčata
100 gzelené fazolky

podle chuti

sůl
tymián
3 listybobkový list
mletý černý pepř

Postup přípravy

Zeleninu očistíme. Cibuli nasekáme nadrobno, česnek rozetřeme a rajčata nakrájíme na kousky. Papriku nakrájíme na nudličky, fazolky můžeme překrájet. Cibuli nakrájenou nadrobno s rozetřeným česnekem osmažíme na pánvičce dozlatova. Přidáme rajčata a dusíme, dokud se rajčata nerozvaří. Poté přidáme papriku a fazolky. Chvíli dusíme. Do směsi přidáme rýži, pórek, sůl, pepř, bobkový list a tymián. Vše zalijeme vývarem, přikryjeme pokličkou a necháme dusit asi 20 minut, dokud se neuvaří rýže. Během vaření paellu nemícháme. Zeleninovou paellu s tymiánem ihned podáváme.
user-icon

autor Anit


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninová paella s tymiánem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena