Zeleninová omeleta s olivami

Amatérský recept na vydatnou a barevnou vaječnou omeletu.


5.04x
15 min
3×

Postup přípravy

Veškerou zeleninou očistíme a nakrájíme.

Na pánvi s olejem orestujeme nakrájený lilek. Po chvilce restování přidáme nakrájenou cuketu s paprikou. Pomalu restujeme dalších 10 minut. Přidáme prolisovaný česnek, olivy nakrájená na kolečka a nasekané bylinky.

Vejce rozmícháme se smetanou, nastrouhaným parmazánem, pepřem a zalijeme jimi zeleninovou směs. Solíme opatrně, neboť parmazán je slaný. Pánev přikryjeme pokličkou a dusíme pár minut. Poté pomocí pokličky omeletu otočíme a odstavíme, jakmile je omeleta hotová.

Zeleninovou omeletu s olivami podáváme ihned. Výborná je třeba jako vydatná snídaně.

user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zeleninová omeleta s olivami

Zpět na recept