Zelenina - nejlépe vařená na páře - se dá jíst teplá i studená. Zkuste ji s tvarohovo-rajčatovým dipem.
200-300 g | brambory |
1 ks | brokolice |
4 ks | vejce natvrdo |
1 kostka | zeleninový bujón |
omáčka | |
---|---|
pažitka | |
2 lžíce | zakysaná smetana |
muškátový květ | |
100 ml | rajčatové pyré |
1 kelímek | nízkotučný tvaroh |
bylinková sůl | |
1 lžíce | pravá sójová omáčka |
autor Michy
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.