Zelenina - nejlépe vařená na páře - se dá jíst teplá i studená. Zkuste ji s tvarohovo-rajčatovým dipem.
200-300 g | brambory |
1 ks | brokolice |
4 ks | vejce natvrdo |
1 kostka | bujón zeleninový |
omáčka | |
---|---|
pažitka | |
2 lžíce | zakysaná smetana |
muškátový květ | |
100 ml | rajčatové pyré |
1 kelímek | nízkotučný tvaroh |
bylinková sůl | |
1 lžíce | pravá sójová omáčka |
autor Michy
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena