Zelené roštěnky

Plátky hovězí roštěné opečeme na oleji a podáváme s jemnou smetanovo jogurtovou zálivkou.


3.0474x
90 min

Postup přípravy

Připravíme si zálivku: smícháme smetanu, jogurt, zelený naložený pepř, citronovou šťávu, cukr a sůl. Květák nebo brokolici rozebereme na růžičky, karotku nakrájíme na silnější šikmé řezy a uvaříme doměkka v osolené vodě. Odleželý roštěnec mírně naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, pokapeme worcesterem a olejem, dáme do ledničky proležet. Maso opečeme na oleji po obou stranách doměkka a na talíři obložíme zeleninou, zálivku podáváme zvlášť v omáčníku.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zelené roštěnky

Zpět na recept