Vepřová žebírka naložená v marinádě z medu, kayenského pepře, octa a sójové omáčky. Výborný recept.
75 g | máslo |
400 g | paprika |
1 ks | cibule |
4 lžíce | med |
2 lžíce | sójová omáčka |
2 lžíce | ocet vinný |
2 kg | vepřová žebírka |
1 lžíce | hořčičný prášek |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
anýz | |
mletý pepř | |
kajenský pepř |
autor 100
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena