Zdravý domácí pribináček

Velmi snadný recept na dobrý a zdravý pribináček. Jiný už doma nejíme.


3.712x
30 min
1×

Postup přípravy

Nejprve uvaříme pudink z pudinkového prášku a mléka. Pudink vaříme do zhoustnutí a potom necháme vychladnout. Příchuť je na nás, jaký dáme pudink, takový bude pribináček. Já dělám nejčastěji smetanový nebo vanilkový. Pudink nesladíme.

Po vychladnutí do pudinku zamícháme zakysané smetany, měkký tvaroh (polotučný nebo plnotučný) a 1 lžící másla. Vše rozmixuje dohladka. Pribináček můžeme nakonec podle chuti osladit cukrem, medem, sirupem z agáve apod. Já teď přidala instantní čokoládu a je to také moc dobré.

Zdravý domácí pribináček podáváme jako snídani nebo svačinu.
user-icon

autor camilllka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zdravý domácí pribináček

Zpět na recept