Srnčí hřbet pečeme v klasické formě s vypouklým dnem. Upečeme-li těsto v hranaté formě, na jeho chuti se nic nezmění. Recept plný čokolády.
těsto | |
---|---|
1 špetka | sůl |
6 ks | vejce |
140 g | máslo |
50 g | strouhanka |
50 g | mandle |
150 g | cukr krupice |
100 g | čokoláda na vaření |
50 g | hladká mouka |
na ozdobu | |
50 g | mandle |
100 g | čokoládová poleva |
podle potřeby | |
tuk na vymazání | |
strouhanka na vysypání |
autor Moravanda
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena