Zbojnická kachna

Porce kachny podáváme s houskovým knedlíkem a smetanovou omáčkou a žampióny.


3.0558x
90 min

Postup přípravy

Kachnu osolíme, opepříme, podlijeme a pečeme v troubě doměkka. Občas podlijeme a přeléváme šťávou. Při pečení tučná místa propícháme vidličkou, aby vytekl tuk, který lžící sbíráme, aby se nepřipaloval. Když je kachna upečená, naporcujeme ji a necháme v teple. Na sádle osmahneme cibuli, přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony, pepř, sůl a lžíci mouky. Promícháme, zalijeme smetanou a povaříme. Vmícháme kečup, máslo a citrónovou šťávu, kachnu podáváme s knedlíkem, podlitou omáčkou a obloženou houbami.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zbojnická kachna

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena