Zbojnická kachna

Porce kachny podáváme s houskovým knedlíkem a smetanovou omáčkou a žampióny.


3.0558x
90 min

Postup přípravy

Kachnu osolíme, opepříme, podlijeme a pečeme v troubě doměkka. Občas podlijeme a přeléváme šťávou. Při pečení tučná místa propícháme vidličkou, aby vytekl tuk, který lžící sbíráme, aby se nepřipaloval. Když je kachna upečená, naporcujeme ji a necháme v teple. Na sádle osmahneme cibuli, přidáme na čtvrtky nakrájené žampiony, pepř, sůl a lžíci mouky. Promícháme, zalijeme smetanou a povaříme. Vmícháme kečup, máslo a citrónovou šťávu, kachnu podáváme s knedlíkem, podlitou omáčkou a obloženou houbami.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zbojnická kachna

Zpět na recept