Zázvorová polévka

Tato polévka prý prospívá proti nachlazení a zcela jistě čistí organismus.


3.617x
25 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Máslo rozpustíme, osmahneme na něm cibuli spolu se strouhanou kořenovou zeleninou (mrkev, celer, petržel, aj.). Buďto si strouhanou směs zakoupíme jako hotový produkt nebo použijeme zeleninu vlastní a čerstvou. V tom případě každou zeleninu očistíme a nastrouháme nahrubo. Doplníme o rýži, zalijeme vodou a vaříme s kostkou zeleninového vývaru doměkka. Před dovařením vmícháme do polévky utřený česnek a čerstvě nastrouhaný zázvor. Zázvorovou polévku můžeme podávat s osmaženými kousky chleba.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zázvorová polévka

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena