Na podzim nasbíráme na loukách spoustu čirůvky dvoubarvé a nevíme, co s ní. Vynikající recept od houbařů z Chocně.
12 lžic | cukr |
3 lžíce | olej |
2 lžíce | sůl |
0.5 l | ocet |
3 ks | cibule |
1 l | voda |
1-2 ks | feferonka |
1-2 ks | hřebíček |
2 kg | houby |
2 ks | bobkový list |
15 kuliček | nové koření |
15 kuliček | celý černý pepř |
autor borovec
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.