Obdoba klasického českého štrůdlu, hlavně pro ty, co neradi rozinky.
4 lžíce | strouhanka |
2 lžíce | máslo (rozpuštěné a vychladlé) |
těsto | |
---|---|
špetka | sůl |
250 g | hladká mouka |
125 ml | vlažná voda |
3 lžíce | rostlinný olej |
nádivka | |
1 lžíce | rum |
1 balíček | vanilkový cukr |
100 g | vlašské ořechy |
1 balíček | skořicový cukr |
0.5 kg | strouhaná jablka |
autor konvalinka
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.