Zapékaný květák

Květákové růžičky zapečené se sýrem.


3.0106x
60 min
1×

Postup přípravy

Květák očistíme, opereme ve vodě a rozeberme na růžičky. Květák uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Pak květák vyjmeme a necháme okapat. Česnek oloupeme, prolisujeme a zpěníme na oleji nebo na másle. Restovaný česnek rozprostřeme na dno zapékací mísy. Přidáme okapaný uvařený květák. Sýr nastrouháme a posypeme jím květák v zapékací míse. Nakonec poklademe sýr kousky másla, pokapeme kečupem a v předehřáté troubě zapečeme dozlatova. Zapékaný květák podáváme s vařeným bramborem a čerstvou zeleninou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Zapékaný květák

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena