Květákový mozeček a smažený květák, to je klasika. Vyzkoušejte tentokrát jinou, ale o nic méně chutnější variantu úpravy květáku.
těsto | |
---|---|
špetka | sůl |
4 ks | vejce |
4 lžíce | máslo |
100 g | strouhanka |
1 ks | cibule |
1 ks | květák |
špetka | drcený kmín |
100 g | sterilované žampiony |
50 g | sterilovaný hrášek |
na ozdobu | |
1 svazeček | petrželka |
podle potřeby | |
máslo na vymazání |
autor Jiřina K
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.