Na přípravu můžeme použít i lasagne, které se nepředvařují - pak je ale potřeba při zapékání dodat jídlu víc vlhkosti, aby výsledek nebyl tvrdý a suchý. Například v podobě řidší omáčky (přidáme víc smetany, vodu nebo mléko), aby měly těstoviny co vsakovat.
Kdo je Pasta Queen? Vášnivá Římanka Nadia mluví s plnou pusou a vaří tradiční italskou kuchyni
Nadia Caterina Munno není jen další food influencerka. Je hlasem tradiční italské kuchyně, který kombinuje historii, vášeň a neotřelou prezentaci. Díky sociálním sítím přiblížila autentické italské recepty celému světu a inspiruje miliony lidí k vaření opravdové italské kuchyně. Kouzlo jejího vaření spočívá hlavně v jednoduchosti.

Autor:Michy
Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena