Zapékané rybí filé

Velice jednoduchý recept. Rozložené filé se přelije omáčkou ze smetany, koření a sýru a zapeče.


3.0369x
60 min
1×

Postup přípravy

Rybí filé nakrájíme na porce. Plech nebo zapékací misku vymažeme máslem a naskládáme do něj vedle sebe filé.



Připravíme si "zálivku". Smetan, nastrouhaný sýr, vejce, koření, česnek a sůl smícháme a rozmixujeme. Zálivkou přelijeme rozložené filé.



Pekáč nebo misku přikryjeme pokličkou nebo alobalem a v předehřáté troubě pečeme 25 - 30 minut.

Pět minut před dopečením sundáme pokličku nebo odstraníme alobal a necháme dopéct do zlatova.



Hotové filé vyndáme z trouby a posypeme pažitkou nebo jiným zeleným kořením.



Podáváme s bramborovou kaší.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Zapékané rybí filé

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody