Zapečené masové medailonky s hráškem a žampióny podáváme s hranolky a zeleninovým salátem.
2 ks | vejce |
2 dl | mléko |
200 g | žampióny |
2 lžíce | hladká mouka |
50 g | anglická slanina |
100 g | strouhaný sýr |
250 g | vepřová panenka |
1 konzerva | hrášek sterilovaný |
250 g | krůtí prsa |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
vegeta | |
kari koření | |
omáčka | |
50 g | máslo |
podle potřeby | |
olej na opečení | |
na ozdobu | |
šalvěj a řeřicha |
autor konko
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena